La Biblioteca Joan Coromines del Masnou presenta el Club Lectors Intrèpids, una trobada literària per a públic infantil, d'entre 7 i 9 anys, que té un nivell de lectura mitjà i que vol gaudir del plaer de llegir.

dilluns, 14 de maig del 2018

Resum de la sessió del 8 de maig CLI - Curs 2017-18

A continuació us farem un resum de la sessió del passat 8 de maig al Club Lectors Intrèpids.

Com que només faltaven tres sessions per finalitzar el Club, vam dedicar bona part de la sessió a acabar feines endarrerides i a fer la coberta per a l'àlbum. També vam realitzar, de manera individual, l'exercici de les fitxes d'agilitat lectora, on cada infant havia de llegir quatre columnes de mots en menys de dos minuts. Aquestes fitxes són un entrenament visual per agafar agilitat lectora; i cal practicar-les moltes vegades!

Lectura d'aquesta sessió
Entre tots i totes vam llegir en veu alta el conte Quan estic tranquil, de l'escriptora Mireia Canals.
Una història que s'emmarca dins la col·lecció Emocions, la qual, a través de dos personatges, explica als lectors més menuts com reconèixer i saber expressar emocions i sentiments; en el nostre cas, aquesta emoció era la de la tranquil·litat.

L'intrèpid Pau va portar uns quants punts de llibre i els va regalar a la resta. Et donem les gràcies per aquest detall, Pau.

Finalment, es van repartir plantilles de ressenyes per aquells que volguessin llegir-se un llibre i emplenar-les; i així escalar posicions al rànquing del concurs Qui llegeix més, guanya!

A cada resum de la sessió, mostrem els noms dels participants del concurs Qui llegeix més, guanya!  i la posició que ocupen al rànquing, en funció de les ressenyes enviades de llibres llegits per ells. Recordem que els llibres llegits de més de cent pàgines puntuen doble. Animem als que encara no han enviat cap ressenya, que participin d'aquest concurs i gaudeixin de bones estones de lectura. Vegeu les bases del concurs a Qui llegeix més, guanya!

Classificació actualitzada el dimarts 8 de maig. Felicitats a tots i totes per ser tan bons lectors i lectores!

        Marc - 14 punts
        Pau - 10 punts
        Bruna - 7 punts    
        Clàudia - 7 punts
        Jana - 5 punts
        Natàlia - 5 punts
        Paula - 4 punts
        Jake - 2 punts
        Gael - 1 punt

Us emplaço al 22 de maig amb noves activitats. No hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada