La Biblioteca Joan Coromines del Masnou presenta el Club Lectors Intrèpids, una trobada literària per a públic infantil, d'entre 7 i 9 anys, que té un nivell de lectura mitjà i que vol gaudir del plaer de llegir.

dijous, 17 de maig del 2018

Resum de la sessió del 15 de maig C7A - Curs 2017-18

Aquesta penúltima sessió del club de lectura “7 d’aventures”, l'hem dedicada al llibre Harry Potter i la Pedra Filosofal de l'escriptora britànica Kathleen Rowling. 

Per aquesta sessió he preparat un concurs de preguntes i respostes sobre el contingut del llibre. Els membres del club s'han dividit en dos equips que han anomenat “Elfos domésticos” i “Varita de sauco”, i han anat responent les 75 preguntes. El resultat final ha estat bastant ajustat, amb victòria dels “Elfos domésticos” per 40 a 35. En general tots els participants han demostrat tenir un bon coneixement del contingut del llibre.

En acabar la sessió hem repartit els llibres que es llegiran aquest mes, en aquesta ocasió hem fet un “amic invisible” de llibres i cadascun dels membres ha escollit el llibre que es llegirà un altre company.

Ens retrobem el 12 de juny. Us hi esperem.

La lectura d'aquesta sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada