La Biblioteca Joan Coromines del Masnou presenta el Club Lectors Intrèpids, una trobada literària per a públic infantil, d'entre 7 i 9 anys, que té un nivell de lectura mitjà i que vol gaudir del plaer de llegir.

dijous, 31 de maig del 2018

Resum de la sessió del 22 de maig CLI 2017-18

A continuació us farem un breu resum de la sessió del 22 de maig, al Club Lectors Intrèpids.

Per començar, els infants van emplenar un qüestionari on se'ls preguntava què era el que els havia agradat i el que no, del Club. També se'ls preguntava quina havia estat la millor lectura i la millor activitat que havien fet. Tota aquesta informació és molt important pel personal de la biblioteca, per corregir, si escau, les dinàmiques futures del Club.

Després, van continuar ordenant, perforant i enquadernant totes les fitxes que s'havien fet al Club durant tot el curs, per fer un bonic àlbum.

A la propera sessió, que serà l'última del curs, se celebrarà la Gran Gala; una petita cerimònia on hi seran convidats els intrèpids i les seves families, i on es lliuraran els premis corresponents als dos concursos del Club Lectors Intrèpids: Qui llegeix més, guanya! i Fes un booktrailer del teu llibre preferit. Aquesta petita cerimònia també vol ser la cloenda a tot un curs i l'agraïment als participants i les seves famílies; per això és important no faltar-hi. Al final d'aquesta, es farà un refrigeri amb la col·laboració de tothom. Més endavant concretarem els detalls del dia de la Gran Gala.

A cada resum de la sessió, mostrem els noms dels participants del concurs Qui llegeix més, guanya!  i la posició que ocupen al rànquing, en funció de les ressenyes enviades de llibres llegits per ells. Recordem que els llibres llegits de més de cent pàgines puntuen doble. Animem als que encara no han enviat cap ressenya, que participin d'aquest concurs i gaudeixin de bones estones de lectura. Vegeu les bases del concurs a Qui llegeix més, guanya!

Classificació actualitzada el dimarts 22 de maig. Felicitats a tots i totes per ser tan bons lectors i lectores!

        Pau - 15 punts
        Marc - 14 punts
        Bruna - 9 punts
        Clàudia - 6 punts
        Jana - 5 punts
        Natàlia - 5 punts
        Paula - 4 punts
        Jake - 2 punts
        Gael - 1 punt

La Gran Gala serà el 5 de juny. Última sessió! Hi haurà moltes sorpreses! Us mantindrem informats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada